Naar hoofdinhoud

Datamanagement-software

Haal meer informatie uit uw data met de oplossingen van Cadac Group

Slimmer omgaan met data dankzij de datamanagement-software van Cadac

Lokale overheden creëren, bewaren, muteren en distribueren een enorme hoeveelheid data. Deze data wordt gegenereerd vanuit diverse werkgebieden met elk hun eigen werkprocessen.

Ook uw gemeente heeft verschillende bronsystemen voor het vastleggen van basis-, kern- en domeinspecifieke gegevens met elk hun eigen gegevensopslag.  Maar hoe zorgt u dat deze gegevens slim, digitaal gebruikt kunnen worden binnen uw gemeente, tussen uw gemeente en andere overheden en ten behoeve van de dienstverlening aan burgers en bedrijven? 

Haal als gemeente meer uit uw beschikbare data met onze gespecialiseerde datamanagement-software.

Populaire datamanagement-software

De juiste datamanagement-software voor gemeenten

Bij Cadac Group kunt u kiezen uit een breed scala aan gegevensmanagement-software. Wij bieden u een krachtig (RSGB-)magazijn, datawarehouse en datadistributiesysteem, waarmee u de ruggengraat van uw gemeentelijke gegevensstromen kunt inrichten.

Daarnaast leveren wij meerdere oplossingen om uw informatie te bekijken en onjuistheden te melden middels een krachtige GIS-viewer en ook apps voor inwoners en bedrijven van uw gemeente.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? 
Neem dan contact met ons op

Cadac helpt u verder

Haal meer informatie uit uw data met datamanagement-oplossingen.

cnc

Geavanceerde software met de beste service

Enabling digital. Dat is wat Cadac doet. Al meer dan 30 jaar zijn we een vertrouwd softwareleverancier en kennispartner van diverse organisaties in de Overheid. Wilt u ook uw gegevensstromen beter beheren én doelgroepen beter bedienen met de juiste informatie? Wij helpen u het maximum uit uw geo-informatie te halen onze datamanagement-software.

Neem contact met ons op

De voordelen van datamanagement-software

  • Open Standaarden

    Ontsluit (geo-)informatie op basis van gestandaardiseerde OGC-webservices. Met NedGeoservices biedt u uw interne geo-informatie via webservices aan uw afnemers aan. Combineer interne en externe webservices in de raadpleegomgevingen om een compleet beeld van de omgeving te verkrijgen.

  • Voorbereiding op de Common Ground

    Met NedMagazijn ondersteunen wij de Common Ground. Middels het gebruik van standaarden en API's kunt u de transitie van lokale opslag naar Common Ground vergemakkelijken.

  • Bediening van alle doelgroepen

    Met NedGlobe kunt u informatie beschikbaar maken voor de medewerkers, inwoners en bedrijven van uw gemeente. De webbased oplossing werkt op elk device en kent een zeer gebruiksvriendelijke gebruikersinterface.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

cadac experts

Datamanagement-experts

Boek de beste experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac

Datamanagement-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten
services cadac diensten

Datamanagement-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld