Naar hoofdinhoud

CTO-software

Innovatieve Configure to Order software.

De volgende stap in de digitalisering: van ETO naar CTO

Ongeacht of u machinebouwer, BIM-fabrikant, toeleverancier of actief in de automotivesector bent, het bouwen van klantspecifieke producten op basis van een Engineering to Order aanpak is tijdrovend en foutgevoelig. Zet de volgende stap in de digitalisering met de Configure to Order software van Cadac Group.

Configure to Order software is software waarmee u nog steeds klantspecifieke producten ontwikkelt, maar waarbij u gebruikt maakt van gestandaardiseerde bouwblokken. In tegenstelling tot de ETO-aanpak waarbij elk product, onderdeel of machine op order wordt gespecificeerd, ontwikkeld en geproduceerd. Configure to Order verandert uw manier van werken. Om CTO optimaal toe te passen dient u gebruik te maken van aangepaste CPQ-software, engineering configurators, PDM- en PLM-software. Dankzij ons uitgebreid aanbod aan Autodesk-software en in-huis ontwikkelde plug-ins vindt u de software geschikt voor uw organisatie.

cpq configure price quote

Standaardiseer klantspecifieke oplossingen

Met de Engineering to Order aanpak (ETO) maakt u producten specifiek op wens van de klant. Zij verwachten niet alleen dat u complexe producten sneller produceert, maar ook tegen lagere kosten. Dankzij Configure to Order overwint u deze uitdagingen moeiteloos. Dankzij de product- en sales configurator, PDM- en PLM-oplossingen van Cadac overwint u deze uitdagingen moeiteloos.

Zet de stap van ETO naar CTO en standaardiseer uw meest succesvolle producten door middel van gestandaardiseerde processen. Verzamel de opties, afmetingen en producteigenschappen in een productconfigurator en configureer in enkele muisklikken een offerte voor uw klant. Ook PDM-software en PLM-software is onmisbaar in een goedwerkende CTO-aanpak.

Contacteer ons

Populaire CTO-software

Geschikte software voor uw CTO-processen

Wilt u CTO-werken? Dan dient u uw werkwijzen in diverse fasen van uw proces aan te passen. Ten eerste in de offertefase waarin u snel haalbare en correcte offertes voor uw klant opstelt, hiervoor heeft u de juiste Configure Price Quote tools (CPQ-tools) nodig. Vervolgens moet de offerte verder gedetailleerd worden om over te gaan naar de productiefase. Een engineering configurator is hiervoor aangeraden. De consultants van Cadac ontwikkelden, op basis van jarenlange ervaring, Cadac NXTdim Configurator voor deze fasen.

Ook uw product data management en/of product lifecycle management dient u CTO af te stemmen. Zonder een goedwerkend PDM-/PLM-systeem zal uw CTO-aanpak niet optimaal werken aangezien productdata en systeemdata een cruciale rol spelen binnen deze aanpak. Ontdek daarom Autodesk Vault, Autodesk Vault Organice en Autodesk Fusion Lifecyle om uw resultaten te verbeteren.

We helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw organisatie.

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de CTO-oplossingen van Cadac.

timmermans-nxtdim-suite-1280

Vertrouw op Cadac als kennispartner

De mogelijkheden die de digitalisering met zich meebrengt, blijven groeien. Ook de wensen van uw klanten evolueren mee. Wilt u hieraan blijven voldoen? Reken dan op een partner die de laatste innovaties voor u opvolgt en u helpt deze succesvol toe te passen in uw organisatie.

Onze consultants komen dagelijks in aanraking met CTO. Op basis van hun kennis en ervaring ontwikkelden we specifieke software om uw bedrijf CTO-klaar te maken.

Heeft u vragen over onze software? Contacteer ons.

De voordelen van CTO-software

  • Optimaliseer uw eindproduct

    Doordat u uw processen steeds herhaalt, kunt u uw processen en eindproduct optimaliseren.

  • Kortere time to market

    Bij CTO lopen processen parallel aan elkaar waardoor wachttijden verdwijnen.

  • Haal deadlines

    Produceer sneller en blijf makkelijk op schema dankzij automatisering.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac experts

CTO-experts

Boek de beste CTO-experts bij Cadac

Bekijk experts
services cadac

CTO-diensten

Laat u ondersteunen door onze CTO-diensten

Bekijk diensten
services cadac diensten

CTO-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld