Naar hoofdinhoud

CPQ-software

Aan de slag met configuratoren

Klanten willen steeds meer specifieke producten

Bent u actief in de maakindustrie? Dan herkent u vast deze verschuiving in de markt: klanten willen steeds meer specifieke producten en ontvangen de offerte hiervan liever gisteren dan vandaag.

Uw prijs moet concurrentieel blijven met die van lageloonlanden en bovendien moet u het product zo snel mogelijk leveren. Met de CPQ-software van Cadac, overwint u deze uitdagingen moeiteloos.

cpq configure price quote

Standaardiseer klantspecifieke oplossingen

Met configure price quote-software versnelt u uw verkoopproces drastisch. Uw klanten of sales-medewerkers stellen snel en eenvoudig een offerte op voor producten op maat. Ook de prijs voor klantspecifieke oplossingen blijft laag en de offerte heeft u in een handomdraai.

Heeft u de stap van engineering-to-order (ETO) naar configure-to-order (CTO) al gezet? Wij helpen u met de juiste keuze CPQ-software ongeacht uw kennis, ervaring of de complexiteit van uw productaanbod.

Contacteer ons

Populaire CPQ-software

Wij ontwikkelden de oplossing voor uw organisatie

Een configureerbaar en modulair productportfolio betekent dat u uw klanten reeds optimaal uitgedachte, gemakkelijk schaalbare producten kunt aanbieden die bovendien slimmer, efficiënter en selectiever onderhouden kunnen worden. Uw klanten kunnen, al dan niet begeleid door een sales-medewerker, hun productsamenstelling configureren.

Naast dat er direct voor uw klant een mooi opgemaakte offerte met een duidelijke prijsstelling beschikbaar is, die zich ook aanpast op basis van wijzigingen in de configuratie, beschikt u over de juiste informatie voor productie. De CPQ-software is ingericht op basis van uw product- en systeemkennis, waardoor u zeker weet dat het geconfigureerde product geproduceerd kan worden.

We helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw organisatie.

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de CPQ-oplossingen van Cadac.

timmermans-nxtdim-suite-1280

Klaar voor de toekomst met Cadac Group

De digitalisering is in volle gang. Niet alleen de manier waarop u ontwerpt en maakt verandert radicaal, maar ook de wensen van klanten. Dankzij Cadac blijft u concurrentieel en voldoet u aan de wensen van uw klanten. Wij ontwikkelden software waarmee u van maatwerk naar configure-to-order kunt stappen. Een enorme tijdswinst, kostenbesparing én grote plus voor uw klanten.

Zet een streep door spraakverwarring die kan ontstaan tussen het samenstellen, toepassen en produceren van elementen en kies voor Cadac NXTdim Configurator, een design automation-oplossing rechtstreeks beschikbaar in Inventor.

Heeft u vragen over onze software? Contacteer ons.

De voordelen van CPQ-software

  • Win 80% tijd in de tekenkamer

    Bespaar tijd door standaardisatie en automatisering.

  • Lever snel gedetailleerde offertes

    Laat uw klant niet wachten op offertes, maar bied snel foutloze en gedetailleerde offertes.

  • Haal deadlines

    Produceer sneller en blijf makkelijk op schema dankzij automatisering.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac experts

CPQ-experts

Boek de beste CPQ-experts bij Cadac

Bekijk experts
services cadac

CPQ-diensten

Laat u ondersteunen door onze CPQ-diensten

Bekijk diensten
services cadac diensten

CPQ-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld