Naar hoofdinhoud

BIM voor Infra-software

Voordelige BIM-software voor de GWW-sector

BIM-software als digitale schakel in uw civieltechnische bouwproces

Het Bouw Informatie Model (BIM) heeft al een enorme invloed gehad op de Grond-, Weg- en Waterbouw sector. U heeft vast al ondervonden dat deze digitale transformatie noodzakelijk is om concurrerend te blijven en goed samen te werken.

Misschien zit u nog in de BIM-startblokken of bent u al klaar voor de volgende stap. Ongeacht uw BIM-niveau, wij helpen u verder op weg met BIM dankzij een breed scala aan voordelige BIM voor Infra-software.

civil 3d

Wij bieden oplossingen voor elke fase binnen uw BIM-proces

Van de initiatie-, ontwerp-, realisatie- tot en met de beheerfase bieden wij BIM-oplossingen. Als ingenieur, aannemer, constructeur, landmeter, projectleider of beheerder van geografische gegevens, asset gegevens of beheerder van de openbare ruimte bent wilt u zo veel mogelijk informatie over uw modellen. Wij zijn overtuigd van de kracht van Autodesk-software waarmee u optimaal kunt BIMmen, zoals Autodesk Civil 3D, InfraWorks en BIM 360.

Als gerespecteerd Autodesk Platinum Partner willen we dat u alles uit de toepassingen van Autodesk kunt halen. Daarom ontwikkelen we zelf krachtige BIM-oplossingen zoals NedInfra Suite, Cadac TheModus Suite en Cadac Modules. Met Autodesk- en Cadac-software maakt u van uw ontwerpen een rijke informatiebron waar alle betrokken partijen mee kunnen (samen)werken.

Benieuwd welke software bij uw organisatie past?
Vraag het ons!

Populaire BIM voor Infra-software

Vind de geschikte BIM-software voor uw project

Bij Cadac kunt u kiezen uit een breed scala aan software. Koop bijvoorbeeld al uw BIM-tools in één gunstig pakket: de Autodesk AEC Collection. Ontdek de mogelijkheden van Autodesk BIM 360 of maak geavanceerde ontwerpen met Autodesk Civil 3D.

Als BIM-experts kennen we de knelpunten van BIM als geen ander, daarom ontwikkelen we ook zelf BIM-software zoals NedInfra Tekenen Plus, waarmee u uw dagelijkse civieltechnische en geo-gerelateerde werkzaamheden vereenvoudigt. De software bestaat uit allerlei vakgerichte CAD tools en is geschikt voor AutoCAD, Autodesk Civil 3D, AutoCAD Map, Autodesk InfraWorks en de Autodesk AEC Collection..

Bekijk al onze BIM-producten

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij onze BIM voor Infra-oplossingen.

bim building information model

Wij garanderen u de laagste prijs

Enabling digital: Cadac’s motto en drijfveer. Al meer dan 30 jaar zijn we een vertrouwd softwareleverancier en BIM-partner van gerenommeerde klanten in de gehele de Grond-, Weg- en Waterbouw sector. BIM voor Infra-software is de essentiële basis voor een succesvol BIM-proces. Met behulp van de juiste tools, geavanceerde technieken en handige workflows bent u in staat om uw bouwproces volledig te digitaliseren.

Ontdek ons breed gamma aan BIM voor Infra-producten. Kies uit Autodesk- en Cadac-software. Bepaal zelf de duur van uw abonnement, het aantal licenties en de gewenste support. Als Autodesk Platinum Partner beloven wij u de laagste prijs. Vindt u elders een beter aanbod? Laat het ons weten, zodat we onze prijs kunnen aanpassen.

De voordelen van BIM voor Infra-software

  • Minimaliseer faalkosten

    Dankzij een verbeterde communicatie en samenwerking maakt u minder fouten en spoort u mogelijke problemen op in de ontwerpfase.

  • Verbeter productiviteit

    U werkt samen in één centraal model waardoor u onmiddellijk de juiste data ter beschikking heeft.

  • Beslis sneller

    Met dank aan het duidelijke overzicht maakt u al eerder in het project weloverwogen beslissingen.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

cadac experts

BIM voor Infra-experts

Maak gebruik van de kennis van een expert

Bekijk experts
services cadac

BIM voor Infra-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten

Bekijk diensten
services cadac diensten

BIM voor Infra-trainingen

Verrijk uw kennis met een training

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld