Naar hoofdinhoud

Transoft Solutions AutoTURN

Ontwerp- en visualisatietools waarmee u meer controle krijgt bij rijcurvesimulatie

Hoogwaardige civieltechnische ontwerptoepassingen controleren.

Transoft Solutions, de wereldwijde producent van o.a. de meest gebruikte rijcurvesimulatie oplossing AutoTURN, ontwikkelt innovatieve verkeerstechnische CAD software voor ingenieurs en architecten voor al hun civiele en infrastructurele ontwerpbenodigdheden.

De oplossingen worden zorgvuldig ontwikkeld en getest door ervaren ingenieurs die bekend zijn met de uitdagingen die ontwerpers dagelijks tegenkomen.

Of u nu een nieuwe weg, rotonde, parkeergarage, distributiecentrum of een complete luchthaven ontwerpt, de software helpt u om uw ontwerp betrouwbaar en efficiënt te voltooien.

autoturn-2-1280

Kwaliteit van het wegontwerp controleren en verbeteren

Dankzij de AutoTURN rijcurvesimulatiesoftware verbetert de gebruikerservaring door een directe relatie te creëren tussen de simulaties en de CAD-geometrie, waardoor de kwaliteit van het gehele wegontwerp gecontroleerd en verbeterd wordt. Hiermee worden verkeerde interpretatie en bouwfouten voorkomen, het aantal handelingen gereduceerd en de doorlooptijd verkort. Dit leidt tot een kwaliteitsverbetering van de beschikbare informatie (BIM) en vermindering van de kosten.

AutoTURN is het meest gebruikte rijcurvesimulatieprogramma en is verkrijgbaar in verschillende versies, zodat er voor elke organisatie of projectgrootte en ieder budget een passende oplossing beschikbaar is.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? 
Neem dan contact met ons op

Populaire AutoTURN-software

Ontwerp- en visualisatie oplossingen specifiek voor uw industrie

Transoft Solutions ontwikkelt naast AutoTURN nog meer innovatieve verkeerstechnische CAD-software. Deze software oplossingen zijn uiterst intuïtief en logisch opgebouwd. De AutoTURN-software is bijvoorbeeld volledig geïntegreerd in de bekende CAD-platforms en biedt complete voertuigbibliotheken, zoals CROW, ASVV 2012 en ook vele internationale voertuigbibliotheken. Daarnaast is het mogelijk om voertuigen aan te passen en uw eigen voertuigen toe te voegen. Met behulp van de bijgeleverde helpbestanden en tutorials kunt u direct aan de slag. Met AutoTURN is het berekenen van onder andere draaicirkels, bochtstralen of rijcurves eenvoudig.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of bij het gebruik van AutoTURN? Neem dan contact met ons op

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de AutoTURN-oplossingen van Transoft Solutions.

autoturn-4-1280

Voeg extra functionaliteiten toe aan uw ontwerpsoftware

Koop AutoTURN-software bij Cadac Group. Als koploper in de digitalisering zijn we dagelijks bezig met het optimaliseren van de werkprocessen voor opdrachtgevers en opdrachtnemers binnen de GWW-sector. Dankzij onze uitgebreide kennis en praktijkervaring, kennen we de uitdagingen van uw sector. Door Transoft Solutions zijn effectieve oplossingen ontwikkeld voor tijdrovende en foutgevoelige taken.

Koop de AutoTURN-software en optimaliseer uw civieltechnische bouwproces. Bij Cadac bent u zeker van een eerlijke prijs en een optimale service. Bij aankoop van AutoTURN-software met onderhoudscontract ontvangt u gratis support, via de helpdesk kunt u steeds terecht bij onze experts voor vragen omtrent uw AutoTURN-software.

De voordelen van AutoTURN-software

  • Voor en door gebruikers

    De oplossingen worden zorgvuldig ontwikkeld en getest door ervaren ingenieurs die bekend zijn met de uitdagingen die ontwerpers dagelijks tegenkomen.

  • Wereldwijd marktleider

    De toepassingen van Transoft Solutions zijn maatgevend voor ontwerpafdelingen van vele landelijke en provinciale instellingen in de gehele wereld.

  • U bepaalt ons succes

    Wij, in samenwerking met Transoft Solutions, streven er naar om met de oplossingen, verkoopservice en technische ondersteuning uw verwachtingen te overtreffen.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

cadac experts

AutoTURN-experts

Boek de beste experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac

AutoTURN-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten.

Bekijk diensten
services cadac diensten

AutoTURN-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld