Naar hoofdinhoud

Augmented Reality- & Virtual Reality-software

Virtual Reality en Augmented Reality: de toekomst is nu!

De digitalisering in de bouw en de maakindustrie staat niet stil

De digitalisering in de bouw en de maakindustrie staat niet stil. Niet alleen de technieken, maar ook de wensen en de eisen van uw klanten evolueren mee.

Door technologieën zoals Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) in te zetten is het mogelijk om snel een indruk te geven van uw ontwerp. Of dit nu een machine of een gebouw is, het enige wat nodig is om uw model in AR en VR te visualiseren is de juiste AR-/VR-software. En die vindt u bij Cadac!

augmented reality and virtual reality

Digitale informatie visueel beschikbaar in elke omgeving

Wij bieden AR- en VR-software voor zowel de bouw als de maakindustrie tegen een voordelige prijs. Deze CAE (Computer Aided Engineering)-technologieën zijn niet enkel geschikt voor het visualiseren van uw ontwerp, maar wordt in de AEC-industrie ook ingezet om clashes te vermijden, ruimtes in te richten en de werkelijke gegevens te vergelijken met het 3D-model.

In de maakindustrie is AR en VR bijzonder nuttig tijdens onderhoud en reparaties. Daarnaast kunt u de software ook gebruiken voor productvisualisatie, assemblage en trainingen.

Populaire augmentedreality- en virtualreality-software

Creëer een virtuele ervaring

Bij Cadac bieden we diverse soorten software die u helpen om de gebruikervaring van uw klant te verbeteren dankzij een virtuele ervaring van uw product. Ontdek 3Ds Max en blaas leven in uw Revit- of Inventor-ontwerpen. Dankzij de fysieke cameratool, kunt u camera-instellingen nabootsen. Maak nauwkeurige beelden van architectonische scènes met de Autodesk Raytracer Renderer en profiteer van de vernieuwde ActiveShade-rendering.

Daarnaast bieden we PiXYZ-software aan. PiXYZ is erop gericht te helpen bij het efficiënt hergebruiken van 3D-data voor visualisaties. Ontdek PiXYZ Studio, PiXYZ Plugin for Unity en PiXYZ Review for Unity.

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de AR-&VR-oplossingen.

ar-vr-3-1280

Profiteer van de laagste prijs

‘Enabling digital’ al meer dan dertig jaar is dit onze missie. In deze tijd groeiden we uit tot vertrouwd softwareleverancier en kennispartner. Wilt u het maximum uit de digitalisering halen? Koop dan voordelige software bij Cadac Group.

Wij verkopen diverse augmented reality en virtual reality software zoals Autodesk 3ds Max, Unity Pro Editor, PiXYZ Plugin for Unity, PiXYZ Plugin Studio, PiXYZ Review for Unity en Cadac Modules Project. Vindt u deze software elders tegen een lagere prijs? Contacteer ons en wij doen een beter bod!

Benieuwd welke software het meest geschikt is voor uw organisatie? 

De voordelen van Augmented Reality- & Virtual Reality-software

  • Voorkom interpretatieverschillen

    Door uw ontwerp te visualiseren met AR of VR ontstaan er geen interpretatieverschillen.

  • Voorkom fouten

    Fouten worden vroegtijdig in het project opgespoord.

  • Breed inzetbaar

    De software is inzetbaar in verschillende fases van uw project.

Cadac, meer dan alleen software

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

cadac experts

Autodesk AR- & VR-experts

Boek de beste AR- & VR-experts bij Cadac

Bekijk experts
services cadac

Autodesk AR- & VR-diensten

Laat u ondersteunen door onze diensten

Bekijk diensten
services cadac diensten

AR- & VR-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld