Hoe kan ik TheModus Professional instellen dat deze geen gebruik maakt van UOB content bij het genereren van Aansluit oplossingen?

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 25 november 2021

Probleem:

Bij het genereren van Aansluit oplossingen (Bocht, T-Stuk enz.) komt een foutmelding over het niet kunnen aanmaken van Families/Familytypes: "Can't make type "NLRS_<familyname>:<type name>"."

Oorzaak:

Standaard staat TheModus Professional ingesteld dat deze bij het genereren van aansluit oplossingen voor de beschikbare hulpstukken bij 2BA/UOB gaat zoeken naar beschikbare families.

Hiervoor dient dan echter wel een 2BA abonnement beschikbaar te zijn.

Indien deze niet beschikbaar is neem volgende stappen:

Oplossing:

1. Start Revit 20xx
  2. Activeer het tabblad 'Cadac Revit'
  3. Klik op 'Algemeen '
  4. In het uitklapvenster kies 'Instellingen'
  5. Klik op [ Beheer instellingen ]
  6. Selecteer de regel "Gebruik UOL content bij TheModus processen"
  7. Klik op ▼ ] in het vlak 'Waarde'
  8. Selecteer de waarde 'false'
  9. Klik [ Sluit ]
  10. Klik op [ Opslaan ]Het genereren van aansluit oplossingen zal nu alleen gebruik maken van TheModus families.