Ik heb enkele algemene vragen over gebruikers en profielen. Waar vind ik algemene ondersteuning?

Getting started

Laatst gewijzigd op 16 juli 2021

INHOUDSOPGAVE

Algemeen

Voor het gebruik van TheModus zijn er een aantal niet functionele aspecten van toepassing, zoals aanmelden als een andere gebruiker, aanmelden bij een andere klant en nog veel meer. Onderstaande artikelen geven een overzicht en toelichting van deze aspecten.

Toegang tot meerdere klanten (addin)

U kunt als gebruiker toegang hebben tot meerdere klanten, waarbij u voor iedere klant een andere set aan producten kan gebruiken. Deze situatie komt veel voor bij zzp-ers die voor meerdere klanten BIM werk verrichten.

Om gebruik te maken van de juiste producten kunt u van klantomgeving wisselen.

• Ga naar de knoppenbalk [Cadac Revit];
  • Klik op [Help] in het paneel [Algemeen].
  • Klik [Andere database];
  • Kies de gewenste database;
  • Klik [OK].

Alle producten die via deze klant beschikbaar zijn, worden nu vrij geschakeld. De volgende keer dat u aanmeldt wordt automatisch de laatste gebruikte database gebruikt.

Terug naar Inhoudsopgave

Informatie over de TheModus

Bij ondersteuning kunnen support medewerkers vragen naar de gebruikte TheModus versie.

Volg onderstaande stappen om de versie van uw geïnstalleerde TheModus addin op te halen:

• Ga naar de knoppenbalk [Cadac Revit];
  • Klik op [Help] in het paneel [Algemeen].
  • Klik [Over];

• U vindt hier de actieve versie van TheModus
  • Klik [OK].

Terug naar Inhoudsopgave

Uw gebruikersprofiel bewerken (addin)

U kunt uw gebruikersprofiel bewerken.

U kunt uw gewenste taal instellen of de weergave naam wijzigingen.

• Klik in de addin op het pijltje onder [Afmelden];
  • Klik [Beheer gebruikersprofiel];
  • Wijzig uw gewenste taal of weergave naam;
  • Klik [OK].

De applicatie wordt de volgende keer in uw gewenste taal geopend. De gewijzigde naam wordt als zodanig weergegeven in het gebruikersbeheer.

Terug naar Inhoudsopgave

Als andere gebruiker aanmelden (addin)

Een andere gebruiker kan zich in TheModus aanmelden

• Klik in de addin op het pijltje onder [Afmelden];
  • Klik [Andere gebruiker];
  • Meldt u zich aan met het juiste emailadres en wachtwoord.

Terug naar Inhoudsopgave

Wachtwoord wijzigen (addin)

U kunt uw wachtwoord wijzigen.

Volg onderstaande stappen voor het wijzigen van uw wachtwoord:

• Open een internetbrowser, bij voorkeur Google Chrome of Microsoft Edge;
  • Ga naar https://themodus.cadac.com
  • Indien gevraagd wordt om aan te melden moet u zich aanmelden met uw account;
  • Klik rechts boven op de gebruiker
  • Klik [Wachtwoord wijzigen]. Er wordt een mail gestuurd met instructies.
  • Klik in de mail op [Wachtwoord wijzigen]
  • Geef uw nieuwe wachtwoord op
  • Herhaal uw nieuwe wachtwoord
  • Klik [Reset]

Uw wachtwoord is gewijzigd.