Hoe werkt het gebruikersbeheer van TheModus Essential/Professional/Model Extender?

Getting started

Laatst gewijzigd op 6 januari 2022

INHOUDSOPGAVE

Hoe werkt het gebruikersbeheer van TheModus 1.3.0.x?

Aanmaken Cadac Account

Volg de stappen zoals genoemd in dit artikel:

https://support.cadac.com/nl/support/solutions/articles/36000332267-hoe-maak-ik-een-cadac-account-aan-om-gebruik-te-kunnen-maken-van-themodus-essential-professional-en-of-model-extender

Zodra u uw Cadac Account geverifieerd hebt kunt u verder met volgende stappen.

Terug naar Inhoudsopgave

Toegang tot 'Mijn Cadac'

1. Open uw webbrowser (Bij voorkeur Google Chrome)
  2. Ga naar de website: www.cadac.com
  3. Klik op:
  4. Geef uw inloggegevens (E-mailadres en Wachtwoord)
  5. Klik op [ Inloggen ]

Licenties beheren

• Nadat u bent ingelogd op 'Mijn Cadac'

1. Klik op uw inlognaam:
  2. Kies 'Mijn licenties':
  3. Klik op [ Bevestigen ] in de melding: "Deze pagina is geblokkeerd, bevestig dat u wijzigingen wilt aanbrengen aan uw softwarelicenties"
  4. Klik op het potlood icoon achter de gewenste applicatie:
    • TheModus Professional
    • TheModus Essential
    • TheModus Model Extender
      De lijst met gebruikers opent.

Terug naar Inhoudsopgave

Gebruiker(s) toevoegen

• De lijst met gebruikers van de gewenste applicatie is geopend.

1. Klik op [ + Licentie toewijzen ]
  2. Geef de gegevens van de nieuwe gebruiker:
    • Voornaam
    • Achternaam
    • E-mailadres
    • Activeer minimaal de rol 'Gebruiker'
  3. Klik op [ Toevoegen ]De gebruiker is toegevoegd en heeft hiermee een licentie toegewezen gekregen.

Opmerking:

Er kunnen niet meer gebruikers aangemaakt worden dan er beschikbare licenties zijn.

Terug naar Inhoudsopgave

Gebruiker verwijderen/licentie ontnemen

• De lijst met gebruikers van de gewenste applicatie is geopend.

1. Klik achter de te verwijderen gebruiker op het 'prullenbak-icoon'
  2. Er wordt een melding getoond: "Weet u zeker dat u deze licentie voor <Gebruiker> wilt verwijderen?"
    Klik op:
    • [ Ja ] om de gebruiker te verwijderen/licentie te ontnemen
    • [ Nee ] om de gebruiker te behouden/licentie te laten behouden.