Naar hoofdinhoud

Hoe kan ik testen of Techline verbinding maakt met mijn SQL-database?

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 1 juni 2021

Hoe kunt u testen of Techline verbinding maakt met uw SQL-database


Solution

  • Start Techline op ga vervolgens naar opties -> configuratie (1 in de bijlage)
  • Vervolgens selecteert u hoofd database (2 in de afbeelding)
  • klik vervolgens op Test Connectie

  • Wanneer u de melding Connectie OK krijgt klikt u op Ok.


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld