Naar hoofdinhoud

Revit “Project Base” en “Survey Point” - Revit

How to

Laatst gewijzigd op 10 april 2019

Elk project heeft een "Project Base point" 


en een "Survey Point" 

hoewel ze misschien niet zichtbaar zijn in alle weergaven, omwille van Visibility Settings of view Clipping. Ze kunnen niet worden verwijderd.


Het "Project Base point" wordt de oorsprong (0,0,0) van het project coördinatensysteem. Het kan ook worden gebruikt voor de positie van het gebouw op de Site en voor het lokaliseren van elementen tijdens de bouw.

Spot Coördinate en Spot Elevations annotaties die verwijzen naar het "project coördinate system" worden weergegeven relatief tot dit punt.


Een "Survey Point" is een bekend punt in de fysieke wereld, zoals bepaald door landmeter. Het Survey Point wordt gebruikt om het gebouw juist te oriënteren in een ander coördinatenstelsel, zoals het coördinatensysteem gebruikt in de civiele techniek.


In het template bestand (van TheModus) hebben we op de default 0,0,0 locatie twee referentie vlakken (hulpvlakken) gepositioneerd om aan te geven waar je het best start met een nieuw project.
Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld