Wat moet ik doen bij de foutmelding "Start_de_Applicatie" bij wissel tussen applicaties?

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 1 juni 2021

Probleem:
Bij het wisselen tussen applicaties komt de foutmelding:

• Op de Commandoregel:
    AutoCAD melding: no function definition: START_DE_APPLICATIE.
    of
  • Als pop-upscherm:
    Nor-<Applicatienaam> niet geladen, met alleen de knop [ OK ]

Oplossing:

Geef op de commandoregel de volgende opdracht: RESETNORSTART

Hiermee worden de instellingen van de Norstart.ini weggeschreven in de registry.

Hiervan volgt ook een melding: "Wegschrijven instellingen uit norstart.ini naar de registry is gereed!"

Het wisselen tussen de applicaties is nu weer mogelijk.