Switchen van Nordined naar Techline profiel of vice versa

How to

Laatst gewijzigd op 18 mei 2021

Tik op de commando regel van AutoCAD:    Options

of

Klik op de 'Application button (grote A) en klik [ Options ]

Open het tabblad 'Profiles'

Selecteer het gewenste profiel ( Nordined_10_X of Techline) en klik [ Set Current ]

Klik [ OK ]

Om er nu voor te zorgen dat de applicatie goed wordt geladen zonder dat AutoCAD moet worden afgesloten en opnieuw moet worden opgestart.

Tik op de commando regel van AutoCAD:    (Load "ACAD")  ( u ziet in de statusbalk  S::Startup  voorbij komen)

Tik op de commando regel van AutoCAD:  (S::Startup)

Bij het wisselen naar Nordined_10_X  krijgt u de melding Applicatie wordt geladen!Initializing VBA System...   zodra de applicatie juist is geladen.

Bij het wisselen naar Techline verschijnt het Techline Palette.