Installatie procedure TheModus Suite Standard (Nordined 10.8)

How to

Laatst gewijzigd op 18 mei 2020

Download het installatiepakket "Techniek_10.8.0_(x64).exe" vanuit de downloads op deze website.

Geef een rechtermuisklik op de gedownloade "Techniek_10.8.0_(x64).exe"

Kies voor 'Eigenschappen/Properties'

Controleer op het tabblad 'Algemeen/General' of er geen melding staat van 'geblokeerde' content

Hef, indien aanwezig, deze blokkering op. (vinkje)

Zorg bij installatie van Nordined dat de UAC (UserAccountControl/Gebruikersbeheer) op 'Never notify/Geen meldingen weergeven' staat.

Zorg ervoor dat actieve Virusscanner/Firewalls uitgeschakeld zijn ten tijden van de installatie.

Zowel de UAC als de Virusscanner/Firewall kunnen na ingebruikname weer op de oude waarde worden ingesteld.

Installatie volgorde:

• Dubbeklik op de Techniek_10.8.0_(x64).exe
    Onderstaand scherm verschijnt:
  • Klik op de knop [ Volgende > ]
    Lees de Licentieovereenkomst aandachtig door.
  • Kies de mogelijkheid “Ik ga akkoord met deze licentieovereenkomst”.
  • Klik op de knop [ Volgende > ]
  • Geef de naam van de gebruiker,
  • Geef de naam van de organisatie,
  • Kies een installatiewijze van de software
    (meestal “Elke gebruiker van deze computer”)
  • Klik op de knop [ Volgende > ]
  • Selecteer de gewenste AutoCAD versie waarmee Nordined Techniek 10.8 moet samenwerken.
    Nordined Techniek 10.8 werkt met AutoCAD 2018, 2019, 2020 en 2021.
  • Kies welke applicaties geïnstalleerd moeten worden.
  • Geef op, op welke locatie de software geïnstalleerd moet worden:
    Standaard is dit de map:
    C:\Program Files (x86)\Cadac Group\
  • Kies voor [ Bladeren ] om de installatielocatie te wijzigen.
  • Klik op de knop [ Volgende > ]

• Klik op de knop [ Volgende > ]

Volgend scherm verschijnt:
    Indien de installatie gereed is verschijnt volgende scherm:
  • Klik op de knop [ Voltooien ] om de installatie af te ronden.

Let op!

Voor het gebruik van Nordined Techniek binnen AutoCAD is de installatie van de VBA Enabler voor AutoCAD benodigd.

Elke versie van AutoCAD heeft zijn eigen VBA Enabler.

Deze kunt u hier downloaden: VBA-download