BHV -07- Bijlagen - TheModus Suites (Nordined)

How to - BHV (BedrijfsHulpVerlening)

Bijlagen

Bestanden met Standaardinstellingen

Algemeen

Een aantal instellingen (zoals de laatst gebruikte waarden) worden door het programma zelf opgeslagen.

Andere instellingen kunnen met een DOS-tekstverwerker worden aangepast.

De bestanden zijn vanaf versie 9.x niet meer in de C:\Program Files geplaatst, maar worden conform Windows bij de gebruikersinstellingen opgeslagen; C:\Gebruikers\<usernaam>\AppData\Roaming\Cadac Group\Techniek 10.x\...

De volgende bestanden worden gebruikt:

Map
Bestand
Inhoud
C:\Program Files (x86)\Cadac Group\Techniek 10.x\Lib\
Norstart.ini

Geïnstalleerde NOR-Applicaties

paden voor die NOR-Applicaties

Nordined.ini
Tekst-instellingen
Normenu.ini
Te laden menu’s binnen applicatie
Nor_lay.ini
Algemene laagnamen
C:\Gebruikers\<usernaam>\AppData\Cadac Group\Techniek 10.x\Nk\i\
Norkdpap.ini
Opgave voor afmetingen, snijlijnen, marges voor papierformaten
Norkdp_z.ini

Kopie van Norkdpap.ini met Z-formaten

Als deze nodig zijn bestand hernoemen

Norkdstd.ini
Koppeling attributen in stempel met AutoCAD variabelen in tekening
Norkdstm.txt
Opgave van stempel bij papierformaat, tekening hoofdgroep, tekening subgroep
C:\Program Files (x86)\Cadac Group\Techniek 10.x\Nk\s\
Stempel.dwg
Voorbeeld stempel; in deze map moeten de eigen stempels geplaatst worden voor gebruik binnen Nor-kader
C:\Gebruikers\<usernaam>\AppData\Cadac Group\Techniek 10.x\Bhv\i\
Bv.ini
Tekeninginstellingen
Bv_lay.ini
Laagnamen, met interne nummering
Bv_pre.ini
Stempel en vensterinstellingen
Bv_sym.ini
Omschrijvingen van symbolen
Bv_pap.ini
Instellingen voor printen, kaders, marges etc.
Lastdcl.ini
Laatst gebruikte waarden overige dialoogvensters
Tags_bv.ini
Attributen t.b.v. de nummering