Naar hoofdinhoud

Waar kan ik de onderdelen van TheModus Suite Standard ( Nordined) downloaden?

Downloads

Laatst gewijzigd op 1 juni 2021

TheModus Suite Standard.


bevat de volgende software:

Via onderstaande links kunt u de onderdelen voor TheModus Suite Standard downloaden.[Download - Nordined 10.8 - 64-bit]Voor Nordined en Techline is het nodig dat VBA voor AutoCAD is geïnstalleerd.

Deze kunt u hier downloaden: 

VBA-download


32Bits PC

Maakt u nog gebruik van een 32-bit pc? Download Nordined Technische Tekenapplicaties dan hier:

LET OP: AUTOCAD 2021 & 2020 zijn niet beschikbaar als 32 bits- variant.  De onderstaande applicatie is dan ook alleen bedoeld voor AutoCAD versie (2019,2018)


[Download - Nordined 10.8 32-bit]   voor AutoCAD versie (2019,2018)


Licensering( Activatie)

Met de opname van de Nordined/Techline software in de TheModus Suites (Standard, Premium en Ultimate) is ook de licensering gewijzigd.
Nordined en Techline maken met ingang van de versie 10.4/ 4.3 gebruik van de TheModus licentieomgeving.

Bij het opstarten van Nordined en/of Techline krijgt u de vraag om uw Customer Ref ID op te geven. Dit is uw bedrijfsgebonden code. (Deze code hoeft u slechts 1 maal in te vullen).


Het is niet meer nodig per machine een licentie aan te vragen. Het invullen van dezelfde code op elk workstation is voldoende.
Het huidige aantal beschikbare licenties blijft echter wel gehandhaafd.


De Customer Ref ID, uw Klantcode, kunt u op vragen door contact op te nemen met ons door een ticket in te dienen.Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld