Naar hoofdinhoud

Wat moet ik doen wanneer een cirkel met "fout" verschijnt bij het plaatsen van objecten?

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 27 mei 2021

Probleem:
Bij het plaatsen van objecten binnen Nordined LT wordt een cirkel met de tekst "Fout" geplaatst

Oorzaak:
Bij het aanmaken van het object is er iets fout gegaan in de programmatuur.

Oplossing:
- Verwijder de cirkel met de tekst
- Geef het commando PURGE
- Purge alleen de "blocks"
- Sluit het Purge scherm
- Ga in het Nordined LT menu naar "Opties"
- Klik op "Informatie"
- Sluit het scherm af en probeer het object nogmaals te plaatsen



Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld