Installatie procedure TheModus Suite LT (Cadac/Nordined LT 7.8)

How to

Laatst gewijzigd op 9 juni 2020

Download het installatiepakket "LT7_8_0.msi" vanuit de downloads op deze website.

Geef een rechtermuisklik op de gedownloade "LT7_8_0.msi"

Kies voor 'Eigenschappen/Properties'

Controleer op het tabblad 'Algemeen/General' of er geen melding staat van 'geblokkeerde' content

Hef, indien aanwezig, deze blokkering op. (vinkje)

Zorg bij installatie van Nordined dat de UAC (UserAccountControl/Gebruikersbeheer) op 'Never notify/Geen meldingen weergeven' staat.

Zorg ervoor dat actieve Virusscanner/Firewalls uitgeschakeld zijn ten tijden van de installatie.

Zowel de UAC als de Virusscanner/Firewall kunnen na ingebruikname weer op de oude waarde worden ingesteld.

Zorg ervoor dat, een eventueel aanwezige, oudere versie van Cadac LT x.x applicaties is verwijderd vanaf de PC.

Configuratiescherm/Control Panel -> Programma’s en onderdelen/Program’s and Features.

Installatie volgorde:

• Dubbelklik op de LT7_8_0.msi

• Onderstaand scherm verschijnt:
  • Klik op de knop [ Volgende > ]
    Lees de Licentieovereenkomst aandachtig door.Kies de mogelijkheid “Ik accepteer de licentie overeenkomst”.
  • Klik op de knop [ Volgende > ]
  • Geef de naam van de gebruiker,
  • Geef de naam van de organisatie,
  • Klik op de knop [ Volgende > ]
  • Kies welke applicaties geïnstalleerd moeten worden.
  • Geef op, op welke locatie de software geïnstalleerd moet worden:
    Standaard is dit de map:
    C:\Program Files (x86)\Cadac Group\LT 7\
  • Kies voor [ Bladeren ] om de installatielocatie te wijzigen.
  • Klik op de knop [ Next > ]

• Klik op de knop [ Volgende > ]

Volgend scherm verschijnt:Indien de installatie gereed is verschijnt volgende scherm:
  • Klik op de knop [ Voltooien ] om de installatie af te ronden.

To authorize enter the customer reference id provided during your license request at the first start of the applications.

If you do not have this, please contact your application manager or IT provider

Voor activatie van de software, geef het Customer Reference ID op bij het starten van de applicaties wanneer daarom gevraagd wordt.

Als deze niet beschikbaar is neem dan contact op met uw applicatie beheerder of IT beheerder.