Installatie procedure Nordined LT 7.9

How to

Laatst gewijzigd op 23 november 2021

Download het installatiepakket "Nordined-LT-7_9_1.zip" vanuit de downloads op deze website.

Pak dit bestand uit en geef een rechtermuisklik op de gedownloade "LT7_9_1.msi"

Kies voor 'Eigenschappen/Properties'

Controleer op het tabblad 'Algemeen/General' of er geen melding staat van 'geblokkeerde' content

Hef, indien aanwezig, deze blokkering op. (vinkje)

Zorg bij installatie van Nordined dat de UAC (UserAccountControl/Gebruikersbeheer) op 'Never notify/Geen meldingen weergeven' staat.

Zorg ervoor dat actieve Virusscanner/Firewalls uitgeschakeld zijn ten tijden van de installatie.

Zowel de UAC als de Virusscanner/Firewall kunnen na ingebruikname weer op de oude waarde worden ingesteld.

Zorg ervoor dat, een eventueel aanwezige, oudere versie van Cadac LT x.x applicaties is verwijderd vanaf de PC.

Configuratiescherm/Control Panel -> Programma’s en onderdelen/Program’s and Features.

Installatie volgorde:

Afbeelding met tekst
Automatisch gegenereerde beschrijving

• Klik op de knop [ Volgende > ]

Afbeelding met tekst
Automatisch gegenereerde beschrijving

Lees de Licentieovereenkomst aandachtig door.
Kies de mogelijkheid “Ik accepteer de licentie overeenkomst”.

• Klik op de knop [ Volgende > ]

Afbeelding met tekst
Automatisch gegenereerde beschrijving

• Geef de naam van de gebruiker,
  • Geef de naam van de organisatie,
  • Klik op de knop [ Volgende > ]

• Kies welke applicaties geïnstalleerd moeten worden.
  • Geef op, op welke locatie de software geïnstalleerd moet worden:
    Standaard is dit de map:
    C:\Program Files (x86)\Cadac Group\LT 7\
  • Kies voor [ Bladeren ] om de installatielocatie te wijzigen.
  • Klik op de knop [ Next > ]

Afbeelding met tekst
Automatisch gegenereerde beschrijving
  • Klik op de knop [ Volgende > ]

Volgend scherm verschijnt:

Indien de installatie gereed is verschijnt volgende scherm:

• Klik op de knop [ Voltooien ] om de installatie af te ronden.