BHV LT -03- Beschrijving functies - TheModus Suite LT (Nordined LT)

How to - BHV LT

Laatst gewijzigd op 20 mei 2021

INHOUDSOPGAVE

Beschrijving functies

Starten / Stoppen

NOR-BedrijfsHulpVerlening LT wordt opgestart vanuit het Start-menu van Windows:

Starten nieuwe tekening

1. Klik op icoon BedrijfsHulpVerlening LT op het bureaublad of via [ Start ], Cadac Group, BHV LT V7
  2. Klik op knop [ Nieuwe tekening ]
  3. Klik op knop [ OK ]
  4. Geef de tekeninginstellingen op in venster:
  5. Klik op knop [ OK ]

Starten bestaande tekening van schijf

1. Klik op icoon BedrijfsHulpVerlening LT op het bureaublad of via [ Start ], Cadac Group, BHV LT V7
  2. Klik op knop [ Bestaande tekening ]
  3. Selecteer tekening in venster
  4. Klik op knop [ Open ]

Starten met actieve tekening

1. Klik op icoon BedrijfsHulpVerlening LT op het bureaublad of via [ Start ], Cadac Group, BHV LT V7
  2. Klik op knop [ Huidige tekening ]

Stoppen

• Klik op knop [ Einde ] in Knoppenbalk NOR-BedrijfsHulpVerlening LT en geef achtereenvolgend op:
    • NOR LT Afsluiten?
      Klik op knop [ Ja ] of [ Nee ]
    • AutoCAD LT ook afsluiten
      Klik op knop [ Ja ] of [ Nee ]
      • Bij klikken op knop [ Ja ]
    • Tekening opslaan
      Klik op knop [ Ja ] of [ Nee ]