Bij het aanklikken van de 'KWH-Meter' in Nordined LT - Licht & Kracht 7.6.0.2 wordt de applicatie abrupt afgesloten. Wat moet ik doen?

Downloads

Laatst gewijzigd op 9 september 2021

Issue

Bij het opstarten van de Nordined LT - Licht & Kracht applicatie. Wordt bij het aanklikken van de "KWH -Meter"  of "Hoofdschakelaar" de applicatie abrupt afgesloten.

Solution

Door het volgen van de onderstaande stappen is dit issue te verhelpen.

• Sluit de Nordined LT applicatie en AutoCAD LT
  • Download de volgende ZIP-file:    Nordined LT_7.6.0.2_bugfix_Licht en kracht.zip
  • Pak dit zip bestand uit op uw bureaublad (1 bestand=NOR-Lkr.exe).
  • Ga naar de Windows Verkenner map: C:\Program Files (x86)\Cadac Group\LT 7\LKLT
  • Hernoem de huidige NOR-Lkr.exe naar NOR-Lkr_oud.exe
  • Kopieer de gedownloade en uitgepakte NOR-Lkr.exe
  • Plak deze in deze map: C:\Program Files (x86)\Cadac Group\LT 7\LKLT
  • Herstart nu de Nordined LT applicatie Licht & Kracht.