Naar hoofdinhoud

Waar vind ik meer informatie over het downloaden van NedValidatie 1.0.0?

Downloads

Laatst gewijzigd op 2 juli 2021

Vanaf heden is NedValidatie 1.0.0 beschikbaar.

Ga naar Downloads voor de meest actuele software & documentatie.


Voor zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer is het controleren van op te leveren of opgeleverde tekeningen op vereiste specificaties zeer arbeidsintensief. Met NedValidatie wordt dit proces geautomatiseerd.


NedValidatie is beschikbaar als desktop- en serverapplicatie, waarbij met NedValidatie Server uw gehele export- en importproces van tekeningen en de validatie wordt geautomatiseerd via een webportaal. Hierbij worden onregelmatigheden in de tekeningen al bij ontvangst afgevangen en bent u steeds verzekerd van een foutmarge van 0%.


NedValidatie werkt in combinatie met Autodesk-software en controleert AutoCAD-entiteiten in een tekening (DWG of DXF) op onvolkomenheden ten opzichte van uw leveringsspecificatie, zijnde conform bedrijfsspecifieke, dan wel branche of landelijk gestelde specificaties (bijvoorbeeld NLCS).
Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld