Naar hoofdinhoud

Waar vind ik de meest actuele software & documentatie van NedValidatie 1.0.0?

Downloads

Laatst gewijzigd op 27 mei 2021

Zie Nieuwsberichten voor meer informatie over deze release.


Software

  1. NedValidatie Beheer 1.0.0.zip 
  2. NedValidatie Client 1.0.0.zip
  3. NedValidatie ShowObjectViewer.zip 


Documentatie

  1. NedValidatie Configuratiehandleiding v1.2.pdf
  2. NedValidatie Gebruikershandleiding v1.1.pdf
  3. NedValidatie Installatiehandleiding v1.0.pdf
  4. NedValidatie ObjectViewer Installatiehandleiding v1.0.pdf
  5. NedValidatie Portaal Gebruikershandleiding Opdrachtgever v1.5.pdf
  6. NedValidatie Portaal Gebruikershandleiding Opdrachtnemer v1.5.pdf
  7. NedValidatie Portaal Installatiehandleiding v1.5.pdf 

Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld