Naar hoofdinhoud

Het plan kan ik alleen nog openen als ‘alleen lezen’

Veel gestelde vragen

Laatst gewijzigd op 2 juli 2021

Ik heb mijn plan klaar gezet om te publiceren, maar kom er achter dat er nog een fout in zit. Het plan kan ik alleen nog openen als ‘alleen lezen’, hoe los ik dat op?
Zorg dat de status van het plan terug gezet wordt op ‘te publiceren’. (zie vraag 1) Het plan is nu weer te openen én te bewerken. Om het plan opnieuw te publiceren, moet in Instrumentenbeheer > Publicatievoorraad nogmaals de publicatievoorraad gekopieerd worden en het manifest aangemaakt en ondertekend worden.


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld