Naar hoofdinhoud

Foutmelding ‘The content of element 'Manifest' is not complete

Veel gestelde vragen

Laatst gewijzigd op 2 juli 2021

Bij de manifestvalidatie krijg ik een foutmelding ‘The content of element 'Manifest' is not complete. One of '{"http://www.geonovum.nl/stri/2008/1":Plan, "http://www.w3.org/2000/09/xmldsig#":Signature}' is expected’. Hoe kan ik dat oplossen?
Deze foutmelding ontstaat op het moment dat een manifest niet (opnieuw) ondertekend is. Er is dus geen handtekening aanwezig in het manifest. Door het manifest opnieuw te ondertekenen met NedPlan ondertekenen is dit probleem opgelost.


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld