Naar hoofdinhoud

Digitale welstandsnota's en Ruimtelijkeplannen.nl

Veel gestelde vragen

Laatst gewijzigd op 2 juli 2021

Op verzoek van de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit heeft het ministerie van IenM samen met het ministerie van BZK de mogelijkheid onderzocht of de digitale welstandsnota's kunnen worden gepubliceerd via Ruimtelijkeplannen.nl. De combinatie van een gering aantal deelnemende gemeenten, een langere dan gedachte voorbereidingstijd en de nu te maken bouw- en beheerkosten in relatie tot de in voorbereiding zijnde Omgevingswet, heeft het ministerie van IenM doen besluiten niet te investeren in het implementeren van de digitale welstandsnota's in Ruimtelijkeplannen.nl.
Tussen de Federatie Ruimtelijke Kwaliteit en het ministerie van IenM is nog wel overleg gaande of er alternatieven zijn om de huidige centrale voorziening van de Federatie voort te zetten tot aan het moment dat het digitale stelsel Omgevingswet voorziet in de digitale ondersteuning van welstandsnota's. Zodra hierover meer bekend is wordt u hierover nader geinformeerd.


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld