Naar hoofdinhoud

Hoe kan ik er voor zorgen dat automatisch de data wordt ververst;

Veel gestelde vragen

Laatst gewijzigd op 2 juli 2021

In NedGeomagazijn bestaat de mogelijkheid om laadacties te roosteren. Met deze inroostering wordt de laadactie op het door u gekozen moment afgestart. In het laadactie scherm heeft u een knop Laadrooster waarmee dit ingeregeld kan worden


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld