Naar hoofdinhoud

Waar vind ik meer informatie over het downloaden van NedMagazijn 4.1.1?

Downloads

Laatst gewijzigd op 6 augustus 2021

Vanaf heden is NedMagazijn versie 4.1.1 beschikbaar! 


Let op: NedMagazijn 4.1.1 is de laatste versie welke werkt met Oracle APEX versie 4/5. Vanaf NedMagazijn 4.1.3 wordt Oracle APEX versie 19 gebruikt en dienen ook NedBrowser en/of NGDW bijgewerkt te worden indien deze in dezelfde database draaien.


Ga naar Downloads voor de meest actuele software & documentatie.


In deze nieuwe versie zijn grote uitbreidingen doorgevoerd. Enkele van de uitbreidingen zijn hieronder opgesomd:
• Multi-klant en multi-tenant implementaties zijn mogelijk gemaakt
• Ondersteuning van meerdere coördinatensystemen en SDIR mogelijkheden
• Een nieuw menu is toegevoegd waarmee geometrie data beter kan worden beheerd (SDO Metadata en SDO Spatial Indexen)
• Export module is uitgebreid met mogelijkheden om data weg te schrijven naar Shape en (Geo)JSON formaat. XML Converteer is derhalve niet meer nodig om data uit NedMagazijn te expoteren naar Shape formaat. De export functie is vanaf nu integraal onderdeel geworden van NedMagazijn beheeromgeving.
• Laadrooster functionaliteit is verbeterd
• Log functionaliteit is uitgebreid en verbeterd
• Diverse uitbreidingen van NedMagazijn Basis, het RSGB gegevensmagazijn van NedGraphics

Voor een volledig overzicht van de uitbreidingen en verbeteringen verwijzen wij u graag naar de Release notes die u kunt downloaden via het Download Portaal.

Deze uitbreidingen zijn gerealiseerd dankzij de input van de NedMagazijn gebruikers. Daarvoor onze dank! Mocht u ook ideeën hebben voor uitbreidingen van NedMagazijn dan stellen we het zeer op prijs dat u deze met ons deelt.

Einde support
Vanaf heden wordt NedGeomagazijn 3.2.1 en lager niet langer ondersteund. Voor deze versies worden dus geen bugfixes en verbeteringen meer geleverd. Voor vragen over de werking van de software is ons Helpdesk portaal nog wel beschikbaar.

Overstappen
Als u wilt overstappen naar NedMagazijn 4.1 en daarbij ondersteuning nodig hebt, dan verzoeken wij u contact op te nemen met uw accountmanager of met onze Verkoop Binnendienst via telefoonnummer: + 31 (0) 347-329620 of per e-mail: [email protected] Wij maken graag een voorstel rekening houdend met uw situatie. 


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld