Naar hoofdinhoud

Waar vind ik meer informatie over het downloaden van NedMagazijn StUF Connector 5.1?

Downloads

Laatst gewijzigd op 2 juli 2021

Vanaf heden is NedMagazijn StUF Connector 5.0.0 - Db versie 3.1 beschikbaar.

Ga naar Downloads voor de meest actuele software & documentatie.

In deze versie van de StUF Connector zijn de beveiligingsmaatregelen aangescherpt. De laatste tijd zijn veel als veilig aangemerkte netwerkprotocollen onveilig gebleken. Hierdoor is het noodzakelijk geworden om andere netwerkprotocollen toe te passen. StUF Connector ondersteunt nu, naast minder veilige netwerkprotocol SSL, ook de veilige protocollen TLSv1.2 en TLSv1.1. Het gebruik van de veilige protocollen TLSv1.2 en TLSv1.1 wordt sterk aanbevolen door het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC). Het NCSC is onderdeel van het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

StUF Connector is gekoppeld aan datadistributiesystemen van derden; bijvoorbeeld Makelaarsuite van PinkRoccade. Deze leverende datadistributiesystemen moeten het veilige netwerkprotocol eveneens ondersteunen voor een correcte berichtenuitwisseling tussen de datadistributie en de StUF Connector. Vraag bij uw leverancier van het datadistributiesysteem of het veilige protocol ondersteund wordt. Indien uw datadistributiesysteem TLSv1.2 en TLSv1.1 niet ondersteunt zult u de beveiliging van de StUF Connector niet kunnen opschroeven naar het hoogste beveiligingsniveau. Derhalve worden met versie 5.0 van de StUF Connector nog steeds de minder veilige netwerkprotocollen eveneens ondersteunt.

Ons is bekend dat de Makelaarsuite 2.6.0 en hoger deze veilige netwerkprotocollen wel ondersteunt.

Oracle 12 ondersteuning
NedMagazijn StUF Connector 5.0 biedt naast Oracle 11gR2 ook ondersteuning voor Oracle 12c (12.2.0.2).

Het Database onderdeel van de NedMagazijn StUF Connector is bijgewerkt om enkele problemen te verhelpen. Onderstaand een overzicht van de wijzigingen ten opzichte van Db versie 2.0:

• Deze versie lost een probleem op waarbij het heractiveren van een Adresrelatie voor NNP niet correct werd uitgevoerd wanneer de NNP al een keer eerder op dat adres was gevestigd. Dit is opgelost.
• Deze versie lost een probleem op met het attribuut IDC_HOOFDVESTIGING van de entiteit NNP. Deze werd niet goed overgenomen.
• Deze versie lost een probleem op met het verwerken van VERBLIJFSTITELS en NATIONALITEITEN.


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld