Naar hoofdinhoud

Waar vind ik de meest actuele software & documentatie van NedMagazijn StUF Connector 5.1?

Downloads

Laatst gewijzigd op 6 augustus 2021

Zie Nieuwsberichten voor meer informatie over deze release.


Software

  1. NM StUF Connector 5.1.0 - Db STF 3.2.zip


Documentatie

  1. NedMagazijn StUF Connector 5.1 Gebruikershandleiding v7.0.pdf
  2. NedMagazijn StUF Connector 5.1 Installatiehandleiding v10.0.pdf
  3. NedMagazijn StUF Connector 5.1 Installatievoorwaarden incl sitecheck v3.1.pdf
  4. NedMagazijn StUF Connector 5.1 Release notes v2.0.pdf

Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld