Hoe activeer ik een standalone versie van Nedinfra?

Veel gestelde vragen

Laatst gewijzigd op 24 februari 2022

U activeert een standalone versie van Nedinfra door het inlezen van het standalone licentiebestand. Dat u van Cadac ontvangen hebt. De gebruiker doet dit als volgt.

Hierbij wordt er vanuit gegaan dat de software reeds geïnstalleerd staat en de licentiefile reeds gedownload is. ( Indien de software nog geïnstalleerd moet worden verwijzen we u naar de installatiehandleiding).

1. Start de software op.

2. klik in de Nedinfra ribbon onder settings op Main settings.
3. Selecteer in het pop-up scherm vervolgens StandAlone waardoor de balk "licentiebestand" zichtbaar wordt.4. Klik vervolgens op de 3 puntjes in het vak Licentiebestand
5. Er opent een verkenner menu. Zoek de gedownloade licentiefile en open deze.

6. Klik vervolgens het main settings venster weg middels het kruisje.

U kunt hierna gebruik maken van NedInfra.