Naar hoofdinhoud

Waar vind ik de meest actuele software & documentatie van NedGeoservices 3.3.2?

Downloads

Laatst gewijzigd op 27 mei 2021

Zie Nieuwsberichten voor meer informatie over deze release.


Software

  1. NedGeoservices_3.3.2.zip
  2. NedGeoservices_3.3.2_Optional.zip

Documentatie

  1. NedGeoservices 3.3 - Gebruikershandleiding v1.2.pdf
  2. NedGeoservices 3.3 - Installatievoorwaarden & sitecheck v1.2.pdf
  3. NedGeoservices 3.3 - Rasterbestanden v1.1.pdf
  4. NedGeoservices 3.3 - Release notes v1.7.pdf
  5. NedGeoservices 3.3.x - Installatiehandleiding v1.5.pdf

Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld