Naar hoofdinhoud

Waar vind ik de meest actuele software & documentatie van NedGeodataWarehouse 4.3.32?

Downloads

Laatst gewijzigd op 23 juli 2021

Zie Nieuwsberichten voor meer informatie over deze release.


Software

  1. NGdW 4.3.x is op aanvraag beschikbaar
  2. NGdW_4_3_kwaliteits_controle.zip 
  3. Foreign_key_relatie_script_v3.zip

Patch

  1. NGDW_4.3.32_aanpassingen.pdf
  2. NGDW_4_3_patch_32.zip 

Documentatie

  1. NGdW 4.3 Gebruikershandleiding v2.0.pdf
  2. NGdW 4.3 Installatievoorwaarden incl sitecheck v1.13.pdf
  3. NGdW_4.3_Releasenotes_v1_00.pdf

Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld