Naar hoofdinhoud

Waar vind ik de meest actuele software & documentatie van NedGeodataWarehouse 4.2.24?

Downloads

Laatst gewijzigd op 2 juli 2021

Zie Nieuwsberichten voor meer informatie over deze release.


Software

  1. NGdW_4_2_24.zip

Patch

  1. NGDW_4.2.24_aanpassingen.pdf
  2. NGDW_4_2_patch_24.zip


Documentatie

  1. NGdW 4.2 - Gebruikershandleiding v1.6.pdf
  2. NGDW 4.2 BAG-BGT-synchronisatie v1.pdf
  3. NGdW 4.2 Installatievoorwaarden incl sitecheck v1.12.pdf
  4. NGDW 4.2 Release Notes v3.pdf 
  5. Toelichting kruinlijn niet op vlakgrens v1-0.pdf 
  6. Toelichting verwerking abonnementsberichten met pandmutaties versie 1-0.pdf 


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld