Naar hoofdinhoud

Waar vind ik de meest actuele software & documentatie van NedGeodataManager 13.6.8?

Downloads

Laatst gewijzigd op 2 juli 2021


Zie Nieuwsberichten voor meer informatie over deze release.


Software

  1. NGdM.zip
  2. Automatisch vrijgeven NGdM licenties 13.6.3.zip

Documentatie

  1. NGdM 13.6 Release notes 13.6.8 v3.5.pdf
  2. NGdM 13.6 Gebruikershandleiding v2.2.pdf
  3. NGdM 13.6 Configuratiehandleiding v1.2.pdf
  4. NGdM 13.6 Installatiehandleiding NGDM server - NGDM http server op Windows v1.1.pdf
  5. IGOS NedView GIS NGdM 13.8 Versiebeschrijvingen gemeenschappelijke bestanden-programma's v1.17.pdf
  6. NGdM 13.6 Automatisch vrijgeven NGdM licenties v1.0.pdf
  7. Leesmij-poortnummers NGdM server en Coderingen server.pdf

Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld