Naar hoofdinhoud

Waar vind ik de meest actuele software & documentatie van NedGeoberichten 5.4.0?

Downloads

Laatst gewijzigd op 2 juli 2021

Zie Nieuwsberichten voor meer informatie over deze release.


Software

  1. NedGeoberichten 5.4.zip

Documentatie

  1. NedGeoberichten 5.4.0 Gebruikershandleiding v6.0.pdf
  2. NedGeoberichten 5.4.0 Installatiehandleiding v1.13.pdf
  3. NedGeoberichten 5.4.0 Release notes v1.8.pdf


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld