Waar vind ik de meest actuele software & documentatie van NedConverteer 4.2.9?

Downloads

Laatst gewijzigd op 2 juli 2021

Zie Nieuwsberichten voor meer informatie over deze release.

Software

1. NedConverteer 4.2.9.zip
  2. NedConverteer DxfDwg-DES conversie 13.6.16.zip
  3. NedConverteer TabMifShape conversie 13.6.8.zip

Documentatie

1. NedConverteer 4.2.9 Release notes v2.1.pdf
  2. NedConverteer 4.2 Gebruikershandleiding ArcInfo SHAPE naar NGdM-DES conversie v3.1.pdf
  3. NedConverteer 4.2 Gebruikershandleiding CSV naar SHAPE conversie v2.0.pdf
  4. NedConverteer 4.2 Gebruikershandleiding Desobject v2.0.pdf
  5. NedConverteer 4.2 Gebruikershandleiding DxfDwg-DES conversie v3.2.pdf
  6. NedConverteer 4.2 Gebruikershandleiding Eigen conversiescript v3.1.pdf
  7. NedConverteer 4.2 Gebruikershandleiding Gdm2mif v2.0.pdf
  8. NedConverteer 4.2 Gebruikershandleiding Gdmobject v2.0.pdf
  9. NedConverteer 4.2 Gebruikershandleiding Maaktabel v5.0.pdf
  10. NedConverteer 4.2 Gebruikershandleiding MapInfo TAB-MIF naar NGdM-DES conversie v3.1.pdf
  11. NedConverteer 4.2 Gebruikershandleiding NENmerge conversie v2.1.pdf
  12. NedConverteer 4.2 Gebruikershandleiding NENstrip conversie v3.1.pdf
  13. NedConverteer 4.2 Gebruikershandleiding NENWasWordt-DES conversie v2.0.pdf
  14. NedConverteer 4.2 Gebruikershandleiding NENWasWordt-NGdM conversie v2.0.pdf
  15. NedConverteer 4.2 Gebruikershandleiding v3.1.pdf
  16. NedConverteer 4.2 Installatiehandleiding DxfDwg-DES conversie v2.0.pdf
  17. NedConverteer 4.2 Installatiehandleiding NENWasWordt-DES conversie v2.0.pdf
  18. NedConverteer 4.2 Installatiehandleiding NENWasWordt-NGdM conversie v2.0.pdf
  19. NedConverteer 4.2 Installatiehandleiding TabMifShape naar NGdM-DES v3.0.pdf
  20. NedConverteer 4.2 Installatiehandleiding v2.1.pdf
  21. NedConverteer 4.2 Release notes DxfDwg-DES conversie 13.6.15 v2.1.pdf
  22. NedConverteer 4.2 Release notes NENWasWordt-DES conversie 13.6.13 v2.0.pdf
  23. NedConverteer 4.2 Release notes NENWasWordt-NGdM conversie 13.6.12 v2.0.pdf
  24. NedConverteer 4.2 Release notes TabMifShape naar NGdM-DES conversie 13.6.8 v2.0.pdf
  25. NedConverteer 4.2 Wijzigen INSTELLINGEN.LKI i.v.m. uitbreiden attribuut Wijze van inwinning met waarde 6 en 7 v1.0.pdf
  26. IGOS NedView GIS 8.8 NGdM 13.8 Versiebeschrijvingen gemeenschappelijke bestanden-programma's v3.1.pdf