Waar vind ik het 'updatescript IMKAD waardelijsten april 2022'?

Veel gestelde vragen

Laatst gewijzigd op 17 maart 2022

Het bijgevoegde SQL-script dient onder nedbrk_brk1 en nedbrk_brk2 schema's gedraaid te worden. Hiermee worden de waardelijsten tabellen geleegd en opnieuw gevuld met actuele waardelijsten. Deze waardelijsten zijn vanaf 4 april 2022 geldig.

In de update van april 2022 is het volgende gewijzigd:

• AardStukdeel:
    1. De omschrijving van 668 - "wet geluidshinder” is gecorrigeerd naar 668 - "wet geluidhinder".
    2. Nieuwe code 693 - "toewijzing op grond van art. 34 Wilg" toegevoegd.
    3. Stukdeel 694 - 'registreren herverkavelingsgebied' toegevoegd.
  • BurgemKadgemSectie:
    1. Gemeentelijke herindeling per 20220324 verwerkt. Let op: Deze wijziging treedt per 24-03-2022 in werking.
  • CultuurBebouwd:
    1. Overbodige spatie bij 34-"Parkeren " verwijderd.
  • CultuurOnbebouwd:
    1. Overbodige spatie bij 34-"Parkeren " verwijderd.
  • GrondslagBRK-PB:
    1. wijziging van omschrijving WBA van "...noodzaak spoedige sanering" naar "…mogelijk noodzaak spoedige sanering".

De volledige en actuele versie van de IMKAD waardelijsten vindt u op de website van het Kadaster: Waardelijsten - Kadaster.nl zakelijk.

Het updatescript Waardelijsten is te vinden via de volgende link: Waardelijsten April 2022

Hieronder een voorbeeld van de inlog:

1. Open een CMD.

2. Sqlplus nedbrk_brk1/[email protected]

3. @c:\temp\WAARDELIJSTEN.sql

4. Conn nedbrk_brk2/[email protected]

5. @c:\temp\WAARDELIJSTEN.sql

6. exit

In het geval dat diakrieten in de applicatie niet goed getoond worden, dan dient dit script uitgevoerd te worden in SQL-developer.