Naar hoofdinhoud

Wat zijn de voorwaarden voor installatie van IGOS

Veel gestelde vragen

Laatst gewijzigd op 2 juli 2021

Voor IGOS systemen hanteren wij de specificaties zoals beschreven in hoofdstuk 1 van de installatiehandleiding.

Daarnaast gelden de volgende aanvullende voorwaarden:


INSTALLATIEVOORWAARDEN CITRIX SERVER

Er zijn geen installatie voorwaarden voor een Citrix Server. Het is mogelijk om IGOS in een Citrix Server te installeren op een Windows Server. Echter niet uit te sluiten is dat de performance nadelig wordt beïnvloed. Dit kan vooral gelden voor de tekenacties. Voor vragen rond de configuratie van de Citrix Server dient u contact op te nemen met de leverancier van de Citrix Server. NedGraphics kan u hierbij, gezien het aantal mogelijkheden wat betreft organisatie specifieke configuratie instellingen, niet ondersteunen.


KANTTEKENINGEN VIRTUELE OMGEVING

Formeel ondersteunt NedGraphics geen installaties van IGOS op virtuele omgevingen. De praktijk leert dat IGOS systemen wel gewoon zonder problemen werken in virtuele omgevingen. Het is niet uit te sluiten is dat de performance nadelig wordt beïnvloed. Dit kan vooral bij tekenacties als hinderlijk ervaren worden. Voor vragen rond de configuratie van de virtuele omgeving dient u contact op te nemen met de leverancier van de virtuele omgeving. NedGraphics kan u hierbij, gezien het aantal mogelijkheden wat betreft organisatie specifieke configuratie instellingen, niet ondersteunen.
Nb: Voor een virtuele omgeving gelden dezelfde voorwaarden als voor een cliënt werkplek.


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld