Wat moet ik doen bij de melding "System Error Repair" bij het starten van Autodesk-software?

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 26 mei 2021

Probleem

Wanneer u de Autodesk software opstart, ontstaat de volgende error melding:

"System Error Repair
The application is currently unavailable. We apologize for the inconvenience."

sys error repair

Oorzaak

• De software wordt geblocked bij toegang tot de Autodesk websites
  • De datum/tijd zijn niet juist

Oplossing

Verifieer de volgende stappen om het probleem op te lossen.  Wanneer u constateert dat een oplossing geen effect heeft, dan verzoeken wij u de volgende stap te proberen

1. Laat de network administrator de firewall/proxy configuratie controleren. Autodesk software heeft ongeauthenticeerde toegang nodig tot de domeinen welke zijn beschreven in het onderstaande artikel:
    Which URLs/Protocols need to be white listed for Autodesk Subscription Licenses.

2. Ga naar het window's controle panel > datum en tijd. En verifieer of de datum en tijd correct zijn voor uw tijd-zone.

3. Schakel het User Account Contol (gebruikersbeheer) uit. (How to turn off User Account Control in Windows)

4. Reset de lokale license gegevens. Zie hiervoor de volgende handleiding:
    Windows pc --Reset Autodesk software (windows) - Autodesk software start niet.
    MacOS -- Reset Autodesk software (MacOS) - Autodesk software start niet.

Bron:

https://knowledge.autodesk.com/support/autocad/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/Running-Autodesk-software-prompts-the-error-message-System-Error-Repair.html