Wat moet ik doen bij de melding "Customization file load failed. File not found." wanneer ik AutoCAD (LT) start?

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 26 mei 2021

Probleem

AutoCAD (LT)  geeft de volgende foutmelding:

Customization file load failed. File not found: C:\Users\<user>\AppData\Roaming\Autodesk\AutoCAD 20xx\Rxx\enu\Support\acad

Oorzaken

• Beschadigde of ontbrekende AutoCAD-instellingenbestanden.
  • Instellingen worden opgeslagen op een afgeschermde locatie
  • De software wordt gestart vanaf een afgeschermd gebruikersaccount.

Oplossingen

1. Reset AutoCAD naar de default instellingen
  2. Rechten kwestie.
    • Zorg dat de gebruiker de juiste rechten(*) heeft
    • Herstart de pc
    • Herstart AutoCAD

*In Windows 7, 8.1, en 10, hebben gebruikers beperkte rechten die ervoor zorgen dat zij geen bestanden, mappen en register bestanden buiten hun gebruikers profiel mogen aanpassen. Om beperkte gebruikersrechten te ondersteunen, worden alle aanpasbare AutoCAD bestanden en register instellingen opgeslagen in het gebruikers profiel. Gebruikers moeten daarom volledige controle hebben over alle bestanden en mappen in de C:\Users\<username> locatie. Aanvullen moeten gebruikers volledige toegang hebben tot alle register sleutels en waarden in de HKEY_CURRENT_USER sleutel in het register. restricties die een gebruikers rechten beperken tot deze locaties, kunnen ervoor zorgen dat de Autodesk Secondary installer of er binnen het progamma zelf fouten optreden.

3. Voer een Clean uninstall uit van de software en herinstalleer deze.

Bron:

https://knowledge.autodesk.com/support/autocad/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/Error-Customization-file-load-failed-File-not-found.html