Wanneer ik wil plotten in AutoCAD zie ik geen .CTB-bestanden, maar wel .STB-bestanden. Wat moet ik doen?

Troubleshooting

Laatst gewijzigd op 28 mei 2021

Probleem:
Wanneer u gaat plotten ziet u geen .CTB bestanden. Er staan wel .STB bestanden.

Oorzaak:

De tekening staat ingesteld dat deze gebruik maakt van Named-plotstyles (.STB) en niet van Color dependent plot styles (.CTB)

Oplossing:
Met CONVERTPSTYLES kunt u de tekening omzetten van .STB (Named plot styles) naar .CTB (Color dependent plot styles).

Bron:

https://knowledge.autodesk.com/support/autocad-lt/learn-explore/caas/CloudHelp/cloudhelp/2019/ENU/AutoCAD-LT/files/GUID-3A68A211-1E6C-4A71-8503-62722A1155A6-htm.html