Installatieprocedure AutoCAD 2021 VBA Enabler

How to

Laatst gewijzigd op 1 april 2020

Installatie op basis van gedownloade versie:

https://knowledge.autodesk.com/support/autocad/downloads/caas/downloads/content/download-the-microsoft-vba-module-for-autocad.html#

Installatie volgorde:

• Dubbelklik de autocad_2021_acvbainstaller_win_64bit_dlm.sfx.exe om de installatie te starten:
    • Onderstaand scherm verschijnt:
    • Kies het pad waarin de software moet worden uitgepakt alvorens de software geïnstalleerd wordt.
    • Klik op de knop [ OK ]

• Onderstaand scherm verschijnt:

• Nadat het uitpakken voltooid is volgt onderstaand scherm:
  • Kies [ Install ] om de 2021 VBA Enabler te installeren
  • Kies [ Exit ] om de installatie te stoppen.
  • Indien gekozen is voor [ Install ] verschijnt onderstaand scherm:
  • Geef op, op welke locatie de software geïnstalleerd moet worden:
    Standaard is de map:
    C:\Program Files\Autodesk\
  • Kies voor [ Browse… ] om de installatielocatie te wijzigen.
  • Klik op de knop [ Install ]

•  Volgend scherm verschijnt:

• Indien de installatie gereed is verschijnt volgende scherm:

• Klik op de knop [ Finish ] om de installatie af te ronden.