Hoe vind u een specifieke specialised toolsets van AutoCAD? ( Bijv. Architecture/ Mechanical etc.)

How to

Laatst gewijzigd op 14 april 2020

Probleem:

U hebt een AutoCAD Specialised toolset gekocht, maar weet niet waar u de specifieke AutoCAD toolsets kunt downloaden.

Oplossing:

• Log in met uw Autodesk account
  • Klik 'All Products and Services'. (Helemaal links)

• Selecteer het vergrootglas (Zoeken)

• Geef de zoekwaarde AutoCAD

• Het AutoCAD filter is nu toegepast:

• Klik op de 'pijl' voor de gewenste AutoCAD Toolset

• Klik 'View downloads' voor de gewenste versie(s)

• Klik vervolgens op [ Browser download ] om te downloaden.

Let op!
De download van AutoCAD Toolsets bestaat uit meerdere delen.
Zorg ervoor dat pop-ups binnen de Internet Browser (tijdelijk) zijn toegestaan en dat meerdere bestanden gedownload worden.