Welke Support biedt Cadac Group?

Support

Laatst gewijzigd op 10 mei 2021

Wij bieden diverse soorten ondersteuning gratis en tegen betaling. Ontdek hieronder de mogelijkheden:

Cadac Advanced Support:

- Gratis inbegrepen bij Cadac-software en tegen betaling toe te voegen aan Autodesk-software.

- Cadac Advanced Support geeft u toegang tot het ticketsysteem van Cadac, waar u al uw softwarevragen kunt stellen aan experts. Lees hier meer over Cadac Advanced Support.

Installatiehulp:

- Deze service kunt u kiezen bij de aankoop van uw software. Voor het eenmalige bedrag van € 90 krijgt u toegang tot de tool die Cadac heeft ontwikkeld om de software met alle benodigde instellingen snel en eenvoudig op uw systeem te zetten. Lees meer over installatiehulp.

Dienstenpas:

- Met de Cadac Dienstenpas beschikt u over de meest flexibele oplossing voor het inzetten van een ervaren consultant om uw processen te optimaliseren. Bepaal zelf het aantal dagen of halve dagen waarop u toegang wilt hebben tot consultancy op maat. Lees meer over de dienstenpas.

Services:

- Heeft u een algemene vraag, een vraag over uw licentie, een bestelling, de inhoud van onze producten/diensten? Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem contact met ons op.

Kennisbank:

- U heeft gratis online toegang tot onze kennisbank waar u handige oplossingen vindt voor Cadac- en Autodesk-software. Maak kosteloos een account aan.

Heeft u nog een vraag over onze supportmogelijkheden? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op.

Autodesk Support:

- Gratis inbegrepen bij Autodesk-software

- Online ticketsysteem van Autodesk. Cadac Group is hier verder niet bij betrokken.

- Enkel online en in het Engels beschikbaar.