Naar hoofdinhoud

Hoe activeer ik mijn Cadac Dienstenpas?

Support

Laatst gewijzigd op 26 mei 2021

Het is mogelijk dat uw een supportvraag hebt maar geen Cadac Advanced support (CAS) hebt afgenomen, of uw vraag past  bijv. niet binnen de kaders van Cadac-advanced support. ( zie hiervoor ook de: Spelregels Cadac Advanced Support.)

U kunt hiervoor gebruik maken van een Cadac dienstenpas, deze schaft u heel eenvoudig aan via www.cadac.store.


Wanneer u een Cadac Dienstenpas hebt aangeschaft kunt u deze op de onderstaande manier Activeren, en gebruiken voor uw supportvraag of installatie.


  • Ga naar www.cadac.store.
  • Log in met uw gebruikersnaam
  • Klik op uw naam (1)  gevolgd door Mijn diensten ( 2)


  • In het Mijn diensten scherm klikt u vervolgend op Pas activeren (3)


  • In het planningsverzoek scherm, kunt u in het omschrijvingsveld (4) een omschrijving geven waarvoor de dienstenpas wordt in gezet. 

    

            (Bijvoorbeeld:

            Betreft: Installatie product X

            Support Ticket:  #0000

            Cadac Medewerker:  Medewerker X)  • Wanneer u klaar bent met het invullen van de omschrijving klikt u op Verstuur Planningsverzoek (5). De Afspraak wordt dan z.s.m. ingepland en uitgevoerd.


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld