Hoe activeer ik mijn Cadac Dienstenpas?

Support

Laatst gewijzigd op 26 mei 2021

Het is mogelijk dat uw een supportvraag hebt maar geen Cadac Advanced support (CAS) hebt afgenomen, of uw vraag past  bijv. niet binnen de kaders van Cadac-advanced support. ( zie hiervoor ook de: Spelregels Cadac Advanced Support.)

U kunt hiervoor gebruik maken van een Cadac dienstenpas, deze schaft u heel eenvoudig aan via www.cadac.store.

Wanneer u een Cadac Dienstenpas hebt aangeschaft kunt u deze op de onderstaande manier Activeren, en gebruiken voor uw supportvraag of installatie.

• Ga naar www.cadac.store.
  • Log in met uw gebruikersnaam
  • Klik op uw naam (1)  gevolgd door Mijn diensten ( 2)

• In het Mijn diensten scherm klikt u vervolgend op Pas activeren (3)

• In het planningsverzoek scherm, kunt u in het omschrijvingsveld (4) een omschrijving geven waarvoor de dienstenpas wordt in gezet.

(Bijvoorbeeld:

Betreft: Installatie product X

Support Ticket:  #0000

Cadac Medewerker:  Medewerker X)

• Wanneer u klaar bent met het invullen van de omschrijving klikt u op Verstuur Planningsverzoek (5). De Afspraak wordt dan z.s.m. ingepland en uitgevoerd.