Naar hoofdinhoud

Ik wil hulp bij het installeren van mijn software.

Download & installatie

Laatst gewijzigd op 11 mei 2021

Cadac biedt installatiehulp. Deze service kunt u kiezen bij de aankoop van uw software. Voor het eenmalige bedrag van € 90 krijgt u toegang tot de tool die Cadac heeft ontwikkeld om de software met alle benodigde instellingen snel en eenvoudig op uw systeem te zetten.


Heeft u software bij ons gekocht zonder installatiehulp, maar blijkt dat u toch hulp nodig heeft bij de installatie? Dat kan. In dat geval bestelt u een dienstenpas van één uur. Bij de activatie van uw dienstenpas geeft u aan dat u hulp wenst bij het installeren van uw software. 


Bij Cadac maken we onderscheid tussen Sales, Service & Support. Sales & Service vinden wij vanzelfsprekend. Wij helpen u met de aanschaf van uw product, dienst, training of expert en zorgen ervoor dat u probleemloos aan de slag kunt. Gratis en voor niets. U kunt zorgeloos met uw software starten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw software kunt halen.

Loopt u tegen technische softwareproblemen aan? Dan kunt u gebruik maken van Cadac Support. Door de juiste informatie in te dienen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Stel een vraag

Waar heeft u een vraag over?

Kies een locatie

Europa

Wereld