Naar hoofdinhoud

Ik wil fysieke software aanvragen.

Heeft u vragen over het aanvragen van fysieke software? Hieronder proberen wij voor u alles zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Heeft u hierna nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Fysieke software aanvragen

Ga naar https://accounts.autodesk.com/  (Voor het aanmaken van een profiel of inlogproblemen, zie het document ‘Uw Autodesk Account’). Zodra u bent ingelogd in uw account, ziet u bovenaan de pagina 2 opties: ‘Profile’ en ‘Management’.

Zodra u 'Management' aanklikt, komt u op een overzicht van al uw ‘Producten en Services’. In de lijst die u op uw account ziet, selecteert u de software waarvan u fysieke software wilt ontvangen.

Autodesk fysieke software aanvragen 1

U klikt (onder de 'download' button) op ‘More Actions - Get a physical copy’.

Let op; Alleen contractmanagers en softwarecoördinatoren hebben de optie de ‘More actions’-link open te klikken.

Er opent een nieuw scherm, waar u de definitieve selectie maakt voor de software waarvan u een fysieke versie wilt ontvangen. Daar vult u alle benodigde gegevens in, waaronder het adres waar de fysieke software geleverd moet worden.

Als alles is ingevuld, klikt u op de “Go to Checkout” knop.

Autodesk fysieke software aanvragen 2

In het volgende scherm vult u uw factuurgegevens in, en tenslotte klikt u op de “Place your Order” knop (betalen gebeurt via Creditcard).

Als de order geplaatst is, zal er een “Thank You” pagina verschijnen. Deze kunt u uitprinten als bewijs. Ook zult u een kopie van bewijs van bestelling ontvangen via uw mailadres dat bekend is in uw Autodesk account. Zodra uw verzoek is verwerkt, zal de fysieke software binnen 3 weken geleverd worden op het gekozen adres.

Let op: Bij de ‘Architecture, Engineering & Construction Collection’ en de ‘Product Design Collection’ betaalt u per software-onderdeel van de collectie en niet voor het gehele software-pakket.

Kies een locatie

Europa

Wereld