Naar hoofdinhoud

Ik heb vragen over mijn Autodesk Account.

Heeft u vragen over uw Autodesk Account? Hieronder proberen wij voor u alles zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Heeft u hierna nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Autodesk Account.

Ga naar https://accounts.autodesk.com/.  


Heeft u nog geen account, dan kunt u deze (eenmalig) aanmaken door op ‘Signing Up’ te klikken. In het volgende scherm vult u uw voornaam, achternaam, mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord (2x) in.

Autodesk Account 1

Heeft u wel een account, maar bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘forgot?’.

Autodesk Account 2

Zodra u bent ingelogd op uw account, ziet u bovenaan de pagina 2 opties

  • Profile.
  • Management.

U bevindt zich altijd in het blauw onderstreepte gedeelte.

Autodesk Account 3


Zodra u ‘Management’ aanklikt, komt u op een overzicht van al uw producten en services. In het linkermenu kunt u dan een keuze maken uit verschillende onderdelen, zodat u specifieker kunt zoeken op bepaalde software, downloads, trials etc.

Autodesk Account 4

Software downloaden en installeren.

Als u software wilt downloaden en installeren, zoekt u de betreffende software in de lijst op. In dit voorbeeld: AutoCAD. U klikt dan op ‘Downloads’.

Autodesk Account 5
Op het volgende scherm, kiest u voor ‘Updates & Add-ons’.

Autodesk Account 6
Er bestaan hier meerdere manieren om de software te downloaden. Via ‘More options’ (onder de blauwe downloadbutton) kunt u kiezen voor de download die u graag wilt uitvoeren:

Nadat u de juiste keuze heeft gemaakt, klikt u op de blauwe button en zal het proces gaan beginnen.

Autodesk Account 7

Serienummer en productkey vinden.

U zoekt in de lijst met software (onder ‘All Products & Services’) de software waar u het serienummer of de productkey van wilt zien. Vóór de naam van de software, is een pijltje te zien op het scherm. Deze pijl wijst naar rechts:

Autodesk Abonnementslicenties 8


Zodra u op de pijl klikt, zullen de details van deze software te zien zijn. Onder andere het serienummer en de productkey zijn hier voor u makkelijk te vinden.

Autodesk Abonnementslicenties 9

Kies een locatie

Europa

Wereld