Para menu principal

Escolha um país para ler o conteúdo específico da sua região geográfica e idioma.

Marco

Marco

CAD/CAM Consultant

Vianen, Netherlands

Ik help u CAD/CAM te integreren binnen uw organisatie

Als een CAD/CAM Consultant adviseer, train & ondersteun ik bedrijven met de laatste ontwikkelingen. Mijn specialiteiten: ★ Autodesk Inventor CAD/CAM ★ Autodesk Fusion 360 CAD/CAM ★ HSMSimul (Machine Simulatie) ★ Autodesk FeatureCAM ★ Autodesk PowerMill

Áreas de especialização

Autodesk FeatureCAM
Autodesk Inventor CAM
Autodesk Inventor
Autodesk Fusion 360
Autodesk Fusion Team
Autodesk PowerMill
HSMSimul
Autodesk HSMWorks
CAM para transformações CNC
CAD / CAM
Programação CNC
Transformações CNC
CNC
iLogic

Experiência

Avaliações

4,9 sem 5

14 avaliação/avaliações
5
4
3
2
1

Aanvullende scholing Fusion 360

Sander J, Hillebrand Verspaning B.V. há 1 ano atrás

Na een tijdje gebruik gemaakt te hebben van Fusion 360 merkten we dat de basis die we geleerd hadden op de cursussen wat aanvulling nodig had. Met name voor de 3D bewerkingen en de niet alledaagse bewerkingen hebben we veel profijt van Fusion. We hebben enkele producten samen met Marco bekeken en daar oplossingen voor gevonden. Marco blijkt telkens wel een manier te vinden om tot een goed resultaat te komen. We hopen dat we nu zelf ook de inzicht en creativiteit kunnen opbouwen om alle uitdagingen aan te kunnen. Marco is behulpzaam om de instellingen te optimaliseren. Een leerzame dag!

Autodesk Fusion 360
CAM para transformações CNC
Drawing and sketching
CAD / CAM

opmaat scholing Fusion 360

Bo v, Fontys Eindhoven Werktuigbouwkunde Engineering há 9 meses atrás

Marco Takx heeft voor de Fontys Hogescholen engineering op maat gemaakte cursus cadcam geleverd. De tips en tricks die Marco je mee geeft is enorm en scheelt je veel werk. Marco weet veel van Fusion360 maar heeft ook verstand van verspanen waardoor je gauw met hem op een lvl zit. De gedrevenheid van Marco is groot en dat merk je in alles. soms zitten met een vraag (maakt niet uit hoelaat het is soms is dat om 21:30) en je krijgt gelijk antwoord zonder dat die er moeite mee heeft. Als Marco bij jou bedrijf langs komt om jou te helpen dan weet ik zeker dat het goed komt.

Projetos e designs 2D
Projeto 3D
CAD / CAM
CAM para transformações CNC
Autodesk Fusion 360

Oplevering op maat gemaakte post-processor kotterbank

Hans v, PTS Machinery há 2 anos atrás

Na het plaatsen van onze nieuwe kotterbank was er behoefte aan een nieuwe post-processor zodat we binnen Inventor onze CNC-bewerkingen kunnen programmeren. Na onze wensen door gesproken te hebben met Marco heeft het team van Cadac een op maat gemaakte post-processor opgeleverd. Bij het opleveren is Marco 1 dag bij ons op locatie geweest om de post-processor uitvoerig te testen, laatste wijzigingen door te voeren en uitleg te geven aan ons personeel. Veel kennis over de materie en duidelijk uitgelegd.

Fusion 360 simultaan op Hurco VCX600i

Jan v, Mahaco Fijnmetaal BV há 1 ano atrás

Marco Takx heeft samen met ons een project geprogrammeerd in Fusion 360. Dit was ook een testcase voor het finetunen van de postprocessor en HSMSimul. Het betreft een tweetal producten die 5-assig simultaan gefreesd moesten worden op onze nieuwe Hurco VCX600i. Voor de machinesimulatie gebruiken wij HSMSimul. Hiermee simuleren wij op nc code wat een hoge mate van betrouwbaarheid geeft wat er daadwerkelijk op de machine gebeurd. Het project is naar volle tevredenheid verlopen, waarvoor dank Marco.

Autodesk Fusion 360

Fusion 360 expertise

Niels V, VTO Machining há 1 ano atrás

Marco Takx is een enthausiaste consultant die een enorme bagage aan CAD/CAM kennis heeft. Tijdens zijn bezoek is er een inventarisatie rapport gemaakt voor een Post Processor voor onze Style MC750. Daarnaast heeft hij mij geholpen met specifieke programmeer uitdagingen. Bedankt voor jou expertise!!!

Autodesk Fusion 360
CAD / CAM

2daagse training

Sven S, Nefratech B.V. há 7 meses atrás

Duidelijke training. Precies wat we gevraagd en nodig hadden. Tijdens de training nog genoeg momenten om specifieke problemen door te nemen. Kortom een training afgestemd op ons.

Projeto CAD
CAD / CAM
Autodesk Fusion 360
Projeto 3D

Maatwerk 2.5D frezen Fusion 360

Corné G, Centraal Industrie Service B.V. há 1 ano atrás

Wij hebben Marco gevraagd om een maatwerk pakket om ons kennis te laten maken met de CAM functionaliteiten van Fusion 360. Door zijn goede uitleg en enthousiaste instelling hebben wij de eerste stappen kunnen ondernemen in het programmeren van 2.5D frezen. nu is het wachten op onze nieuwe freesbank zodat wij de opgeleverde kennis kunnen inzetten. wij gaan zeker Marco nog een keer vragen voor vervolg cursus(sen)

Autodesk Fusion 360
CAD / CAM

Productie probleem wikkelspillen

Luc V, Heraeus Electro-Nite International NV há 2 anos atrás

Marco heeft ons goed geholpen met ons probleem. Bijkomend heeft hij aangetoond dat de as te bewerken is met een CNC-machine door een simulatie in Fusion 360.

Desenvolvimento e inovação de produtos
Autodesk Fusion 360
Autodesk Inventor
CAD / CAM
CAM para transformações CNC

Ondersteuning bij Autodesk licenties

Rob G, Machinefabriek Molendijk BV há 1 ano atrás

Al onze pc's werden omgezet naar een nieuw domein waarbij Marco ervoor zorg droeg dat al onze Autodesk & Cadac software bleef werken. Bedankt voor jou inzet.

Autodesk Inventor
Autodesk Inventor CAM
Cadac NXTdim

Fusion 360 op de Doosan Puma 2100

Johan O, Broekema Veendam Holland há 26 dias atrás

We wilden graag gebruik maken van Fusion360 om producten uit onze Doosan Puma 2100 te krijgen dus wat doe je dan? Je boekt "Mr. CadCam" Marco Takx. In twee zeer leerzame dagen hebben we de machine up & running gekregen. En ook niet onbelangrijk, Marco weet een stuk enthousiasme en draagvlak te creëren om een dergelijke transitie te kunnen realiseren.

Voorbereiding vrijgave postprocessor in Fusion 360

Gerrie C, Zuyd (Hogeschool) há 1 ano atrás

Marco heeft ons fantastisch ondersteund bij de voorbereidingen voor de vrijgave van postprocessor in Fusion 360. Marco kan putten uit een ruime hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van CADCAM en denkt altijd mee in het vinden van een passende oplossing. Hij heeft ons in ieder geval bijzonder goed geholpen bij het modelleren van een CADCAM-model en daarnaast nog een hands-on training verzorgd. Ik kan Marco bij iedereen aanbevelen.

Autodesk Fusion 360
Configuração de local de trabalho CAD
CAD / CAM
3D design
3D CAD software
CNC

CAM training Fusion 360

Huub B, Technisch Advies- en Constructiebureau Unisign BV há 1 ano atrás

Opzet van de cursus was om bij de werkvoorbereiders een "out-of-the-box" denken te ontwikkelen in het opzetten van een programma. Hierdoor meer "slimmigheden" verkrijgen om sneller te kunnen cammen. De opleiding werd door Marco verzorgd en de medewerkers waren erg te spreken over hoe Marco met veel enthousiasme de cursus gaf. Marco, bedankt voor alle input en de wijze waarop je inhoud hebt gegeven aan deze opleiding.

Post Processor afname voor de Kiheung & Awea

Kevin M, Zwijnenburg há 2 anos atrás

Alles is naar wens verlopen. Het was fijn samenwerken met Cadac Group. Ervaring en direct klantencontact zorgen voor een soepele samenwerking!

Autodesk Fusion 360
Autodesk Fusion Team
CAM para transformações CNC
Transformações CNC
Programação CNC
CAD / CAM
CNC post processors
CNC

Fusion 360 CAD voor CAM

Davy C, BP Chembel NV há 1 ano atrás

Na enkele basis trainingen bij CADAC was er toch nog behoefte aan meer diepgaande kennis. De 'Expert bedrijfstraining' van Marco was hierin een grote hulp. Mede door zijn uitgebreide ervaring en praktische ingesteldheid hebben we veel tips en tricks geleerd voor de specifieke problemen waar we op vastliepen. De training was f2f en hierdoor op maat, tempo en behoefte van de cursist. Zeker een aanrader!

Autodesk Fusion 360
Software de design CAD
Projeto CAD
CAD / CAM
3D CAD software

Marcar Marco

€1.200,- / dia (IVA excluído)

ou e descubra o seu desconto e os benefícios da Cadac Wallet

Marcar Marco

€1.200,- / dia

Níveis de especialistas


Temos especialistas com vários níveis de especialização. Fique a conhecê-los abaixo!

 1. Industry Expert €1.300,- - €1.500,- / dia

  O Industry expert acompanha numa fase inicial as tendências e desenvolvimentos nacionais e internacionais nas respetivas indústrias combinando-os e desenvolvendo-os em perspetivas completas e trabalha em estreita colaboração com outras partes interessadas.

  Este especialista destaca-se do resto, presta serviços jamais realizados, responsabiliza-se pelas ações próprias, é corajoso, tem uma autoconfiança incomparável e adquiriu muita experiência ao longo da sua carreira.

  O Industry expert rompe com todas as tradições antiquadas para mostrar que as coisas também podem ser feitas de forma diferente elevando as empresas para o próximo nível, desenvolve ideias para o futuro e posiciona-as num contexto mais alargado com uma perspetiva de longo prazo.

  Este especialista sabe distinguir as consequências dos processos de mudança para a organização, os seus colaboradores, processos de trabalho e relações na indústria.


 2. Business Expert €1.100,- - €1.300,- / dia

  O Business expert identifica as oportunidades oferecidas pelo mercado e sabe atribuir-lhes o valor comercial correto. Este especialista apresenta ideias que remam contra a corrente e converte os desejos dos clientes em objetivos a serem desenvolvidos, abandona os caminhos habituais e apresenta propostas nem sempre óbvias.


  Graças ao conhecimento e experiência adquiridos ao longo dos anos, o business expert passa rapidamente ao cerne da questão e estabelece conexões. Este especialista conhece o mercado e os seus participantes, trabalha de forma autónoma, toma decisões independentes e cria opiniões próprias baseando-se nas suas experiências. Os serviços prestados são de alta qualidade e os seus argumentos são fundamentados com exemplos concretos.


 3. Domain Expert €900,- - €1.100,- / dia

  O Domain expert é a pessoa certa para abordar temas na sua área de negócio específica. Este especialista sabe identificar as causas dos problemas, cria oportunidades, identifica as informações mais importantes, procura dados relevantes, fornece suporte nos fluxos de trabalho e contribui para o desenvolvimento de soluções.


  O domain expert apresenta novas ideias que para os outros (ainda) podem parecer impossíveis e colabora com partes externas tendo em conta o interesse mútuo. Este especialista não só tem pleno conhecimento da sua área de negócio, mas também assume uma atitude profissional, tem grande interesse na sua especialização e mantém-se ao corrente dos mais recentes desenvolvimentos.


 4. Training Expert €700,- - €900,- / dia

  O Training expert sabe transmitir conhecimentos, é capaz de reforçar a aptidão de resolução de problemas das outras pessoas e avalia o efeito das formações. Este especialista tem uma voz clara e inteligível e explica em termos claros e fáceis de entender, dá exemplos adaptados à área de negócio dos formandos e converte informações abstratas em exemplos concretos.


  O training expert dispõe de vasta experiência e do conhecimento certo para ensinar e sabe o que tem prioridade adaptando a sua formação a esse respeito. Além disso, o training expert motiva os formandos a concretizar os seus desejos de crescimento profissional.


 5. Creating Expert €500,- - €700,- / dia

  O Creating expert olha além da solução óbvia reorganizando ideias e dados com o objetivo de criar ideias inovadoras, abordagens alternativas ou soluções menos convencionais.


  O creating expert converte ideias de forma minuciosa e detalhada num plano de ação eficaz e sem perder o foco nos pormenores. Este especialista não só procura oportunidades para melhorar a qualidade mas também olha para o próprio trabalho de forma crítica, explica assuntos complexos em termos claros e facilmente compreensíveis e converte informações abstratas em exemplos concretos.


  O creating expert sabe o que tem prioridade e toma a iniciativa na criação de novas possibilidades para além de manifestar muito interesse no seu trabalho e profissionalismo.


Escolha uma região

Europa

Mundo